Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus on informoida EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, 2016/679, mukaisesti toimintatavoistamme koskien tietosuojaasi, kun vierailet sivuillamme.

Forest Pharmacy Oy vastaa kaikista syöttämistäsi henkilötiedoista  henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen rekisteriselosteen ja tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) mukaan, tietosuojakäytännössä säädellyllä tavalla.
 
ASIAKASREKISTERI
Rekisterinpitäjänä toimii: Forest Pharmacy Oy, Nuijatie 22 c, Vantaa
Y-tunnus: 3101222-3
Rekisterin nimi: Forest Pharmacy Oy Asiakasrekisteri
Henkilötietojen käsittelystä vastaava henkilö: Karita Sainio
Sähköposti: hello@moiforest.com
Puhelin: +358 50 336 8422
 
Forest Pharmacy Oy:n asiakasrekisteriä käyttävät ainoastaan siihen valtuutetut henkilöt, joita sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisterin tietoihin ei pääse käsiksi ulkopuoliset henkilöt. Jokaisella asiakasrekisterin käyttäjällä on henkilökohtaiset kirjautumistunnukset.
Keräämme henkilötietoja vain tilauksen tekoon liittyen, jotta tilaus voidaan toimittaa sinulle ja jotta maksaminen onnistuu verkossa maksupalveluvälittäjän kautta. Kun teet ostoksia verkkokaupastamme tai annat meille henkilötietojasi, hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tällä sivulla kuvatulla tavalla.
Olemme sitoutuneet noudattamaan henkilötietojen salassapitovelvollisuutta. Käsittelemme tietoja asianmukaisesti ja pidämme tiedot turvassa. Jos sinulla on kysyttävää liittyen tietosuojaamme tai haluat poistaa henkilötietosi rekisteristämme, ota meihin yhteyttä täältä
Kehitämme jatkuvasti palveluitamme, joten pidätämme oikeuden muutoksiin tietosuojaselosteessamme. Tämän vuoksi suosittelemme lukemaan tietosuojaselosteestamme uusimmat tiedot aina ennen tilaustasi.
KERÄÄMÄMME TIEDOT
Tarvitsemme sinulta henkilötietoja, jotta voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme. Pyydämme sinulta tilauksen teon yhteydessä seuraavia tietoja:
etu- ja sukunimi / katuosoite / postinumero / postitoimipaikka / maa / puhelinnumero / sähköpostiosoite. Lisäksi rekisteriin kerätään tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista.

Tiedot näkyvät tilausvahvistuksessa, jonka saat sähköpostiisi tilauksen tehtyäsi. Kävijämäärien analysointiin ja tilastointiin käytetään IP-osoitetietoa tai muuta tunnistetta.
Kun käytät palveluamme, järjestelmämme tallentaa tietokantaamme joitain toimintojasi, kuten hylätyn ostoskorin, tilaukset, toimitukset ja palautukset.
Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme toimittaa tilauksen sinulle.
Henkilötietojasi ei luovuteta eteenpäin, muutoin kuin viranomaisen niin vaatiessa lainsäädännön sallimissa rajoissa. Kolmansille osapuolille välittyy henkilötietoja ainoastaan maksutapahtumassa (maksupalvelun välittäjälle) sekä kuljetuksessa (kuljetusfirmalle).
 
OIKEUTESI
Asiakkaana sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojesi käsittelystä. Sinulla on oikeus saada tietoosi asiakasrekisterissä olevat henkilötietosi ja tarkistaa ne, tehdä tietoihin oikaisupyyntö tai poistaa tiedot kokonaan rekisteristämme. Lisäksi henkilötietosi voidaan siirtää toiselle rekisterin pitäjälle pyynnöstäsi. Sinulla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä tietojasi suoramainontaan.
Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely sekä perua suostumuksesi tietojen käsittelyyn. Oikeuksiisi kuuluu myös valituksen teko viranomaiselle, mikäli koet henkilötietojesi käsittelyssä rikottavan EU:n tietosuoja-asetusta.
Olethan yhteydessä kaikissa henkilötietojasi koskevissa asioissa ja pyynnöissä asiakaspalveluumme täältä.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Sivuillamme käytetään evästeitä, joiden avulla parannamme palvelumme laatua, seuraamme kävijäliikennettä ja kehitämme sivustoamme toimivammaksi. Evästeet on suunniteltu tehostamaan ja nopeuttamaan asiointia sivuillamme. Eväste tarkoittaa tekstitiedostoa, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeistä ei ole haittaa kiintolevylle tai laitteelle. Joissain tapauksissa sivuston moitteeton toimivuus saattaa vaatia evästeiden hyväksymisen. Evästeet voi estää selaimen asetuksista, joista saat lisätietoa selaimen valmistajalta.