Moi Forest -tuotteet pelastavat kuivan ja kutisevan ihon

Naisen olkapää jossa Moi Forest Multipurpose Cream voidetta

Toteutimme alkuvuodesta testiryhmän atooppisesta ihottumasta kärsivillä henkilöillä yhteistyössä PUR-kaupan kanssa. Olemme tehneet vastaavantyyppistä testausta tuotteillamme jo tuotekehitysvaiheessa, jotta pystyimme huomioimaan herkän ihon tarpeita tuoteformulassamme. Nyt halusimme kuitenkin toteuttaa testiryhmän, joka vastaa meille käyttökokemuksistaan täysin anonyymisti. Mukana testiryhmässä oli 10 lasta, jotka testasivat Baby-voidetta ja 10 aikuista, jotka testasivat Multipurpose-voidetta. 

Osallistujat testasivat Moi Forest -voiteita noin 3 viikon ajan ja saimme heiltä seuraavia tuloksia:

80% Baby-voiteen testaajista ja 67% Multipurpose-voiteen testaajista oli sitä mieltä, että voide vaikutti ihoon toivotulla tavalla.

89% Multipurpose-voiteen testaajista ja 80% Baby-voiteen testaajista oli sitä mieltä, että voiteen koostumus oli miellyttävä. 

Kysyimme myös voiteiden tuoksusta testaajilta ja ainoastaan yksi Multipurpose-voiteen testaaja oli sitä mieltä, että tuoksua voisi parantaa. Kaikki Baby-voiteen testaajat olivat sitä mieltä, että tuoksu oli miellyttävä. Pyysimme testaajia myös kuvailemaan omin sanoin tuotekokemuksiaan ja saimme heiltä mm. seuraavanlaisia palautteita:

Baby-voide:

“Koostumus oli mielestäni mutamainen ja tämän vuoksi sopii parhaiten yötä vasten käytettäväksi. Voide myös likaa vaaleat vaatteet niihin osuessaan. MUTTA, kaikesta tästä huolimatta voide paransi meidän pojan atooppiset läikät kokonaan!!! En olisi ikinä uskonut tämän tapahtuvan, koska voide ei tuntunut mitenkään täyteläiseltä, eivätkä perusvoiteellakaan hänen ihonsa ole parantunut. Olen häkeltynyt. Enää ihossa ei ole ainuttakaan kuivaa läiskää eikä punoittavaa kohtaa.”

“Lapsella polvitaipeissa atooppista ihottumaa, tämän rasvauskokeilun aikana ihottuma parantunut ja polvitaipeet todella siistissä kunnossa 🤩!!”

“Meillä lapsi aika tarkka ettei voiteita jää liian rasvainen tuntu iholla ja tämä voide on ollut erinomainen koska kuivuu nopeasti ja vaikutus on ollut ihan uskomaton. Taipeissa ollut ihottuma on parantunut ihan muutaman päivän käytön jälkeen lähes kokonaan.”

“Lasten atooppinen ihottuma parani myös todella hyvin, ja ihot ovat olleet nyt jopa kelien vaihtuessa ehjät ja kosteutetut.”  

Multipurpose-voide:

“Tykkäsin hirveästi käyttää voidetta kasvonaamiona , mielestäni tuote sopii todella hyvin naamioksi. “

“Rauhoittaa ihoa, kuivuus vähenee merkittävästi. Tuoksua voisi kehittää paremmaksi”

“Voide toimi parhaiten kaulassa olevaan ihottumaan. Kämmen selässä oleva ihottuma ei ole parantunut samalla tavalla, mutta on myös kovemman rasituksen alla.”

“Voide oli ihana ensimmäisestä käytöstä saakka, ja toimi mainiosti myös kasvomaskina.”

"Iho parani muutaman käyttökerran jälkeen jo huomattavasti, olemme siis tosi tyytyväisiä voiteeseen ja voide jää meillä jokapäiväiseen käyttöön jatkossakin. Kiitos siis paljon tästä testituotteesta."

Kiitämme kaikkia testaajia palautteista, jotka auttavat meitä kehittämään tuotevalikoimaamme eteenpäin.

Oletko sinä jo kokeillut palkittuja metsäpölyvoiteitamme? Käy ostoksilla ja kerro meille miten käytät niitä arjen ihonhoidossasi.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu