Moi Forest -metsäpölytuotteet vuoden 2022 Hoitotuote! 🥇✨

Moi Forest Baby Cream ja Multipurpose Cream voiteet ja vuoden 2022 Hoitotuote logo

Jihuu!! Saimme ilouutisia Suomen Terveystuotekauppiaiden liitosta - Moi Forest -tuotesarja on valittu vuoden 2022 hoitotuotteeksi! Yli kahden vuoden uurastus tuottaa nyt arvokasta hedelmää ja emme voisi olla kiitollisempia tästä upeasta tunnustuksesta.

Jo vuodesta 1987 lähtien Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut parhaat terveystuotealan tuotteet. Tänä päivänä sarjoja on kolme ja vuosittain valitaan vuoden terveystuote, vuoden superruoka ja vuoden hoitotuote. Tämä arvostettu palkinto on myönnetty tähän mennessä yli 90 tuotteelle, joista useat ovat edelleen menestystuotteina markkinoilla, ja osasta on tullut alan klassikoita.

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallituksesta koostuva raati valitsi vuoden 2022 hoitotuotteen seuraavin kriteerein:

✧ takana on tutkimustietoa ja onnistunutta tuotekehitystä

✧ laaja positiivinen kuluttajapalaute

✧ tuote on terveystuotealan tavoitteiden ja hengen mukainen; se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtivalle kuluttajalle

✧ tuote on laadukas ja luotettava

Upea, ainutlaatuinen tuotesarjamme täytti kaikki nämä kriteerit, ja niinpä Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallituksesta koostunut asiantuntijaraati valitsi
Moi Forest metsäpölyvoidesarjan hoitotuotesarjan voittajaksi. Kiitos raadille!  🙏🙏🙏

Kehitimme Moi Forest -tuotteet vahvistamaan ihoasi korkealaatuisilla luomuraaka-aineilla sekä suomalaisten yliopistojen kehittämällä metsämikrobiuutteella. Tuotteiden sisältämä Reconnecting Nature™ -mikrobiuute tukee tutkitusti elimistön mikrobiomia ihon kautta käytettynä ja soveltuu kaiken ikäisille kuivasta ja herkästä ihosta, atopiasta tai muista iho-ongelmista kärsiville.

Tilaa oma metsäpölyvoiteesi ja vinkkaa voittajasta myös ystävällesi 😉.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu