Moi Forestin metsäpölytuotteet ovat täydellinen Baby shower -lahja

Moi Forestin metsäpölytuotteet ovat täydellinen Baby shower -lahja

Ilahduttava baby shower -kutsu tuo mukanaan myös pulman: mistä hemmotteleva ja persoonallinen lahja lasta odottavalle äidille? Ratkaisu pulmaan löytyy Moi Forestin monesti palkituista* metsäpölytuotteista

Baby shower ja Mother blessing ovat äitien juhla, jolla halutaan juhlistaa lasta ja äidiksi tulemista. Olet joskus saattanut pohtia, mistä nimitys ”baby shower” onkaan peräisin. Teorioita nimen alkuperälle on useampia, mutta todennäköisin oikea vastaus löytynee juhlan luonteesta. Baby showerin idea nimittäin on, että tuleva äiti suorastaan hukutetaan raskaus- ja vauva-aikaa helpottaviin lahjoihin. Luvassa on siis melkoinen ”lahjasuihku”.

Koska vauva on juhlan järjestämishetkellä jo kovaa vauhtia tulossa, suosittuja baby shower -lahjoja ovat kaikenlaiset tarvikkeet, joille vauvaperheessä tiedetään kohta tulevan käyttöä. Lahjaksi voidaan antaa esimerkiksi söpöjä vaatteita, leluja, kirjoja, vaippoja, tutteja tai tuttipulloja.

Siinä missä vauvakutsuilla on usein leikkimielistä ohjelmaa, Mother blessing -juhlassa keskitytään hemmottelemaan äitiä ja ohjelmassa on jokin seremonia. Yksi suosittu seremonia on tehdä kylpysuola. Isoon kulhoon lisätään merisuolaa ja siihen sekoitetaan vieraiden tuomia aineita, kuten mausteita tai kuivakukkia. Sekoitettua suolaseosta voi jakaa jokaiselle osallistujalle pienissä lasipurkeissa. 

Anna lahjaksi Moi Forest metsäpölytuote

Jos baby shower -kutsu on taskussa, muttet ole vielä keksinyt sopivaa lahjaa, mitäpä jos antaisit tällä kertaa lahjaksi luontoyhteyttä ja vastustuskykyä? Kyllä, luit aivan oikein!

Luonnonmukaiset voiteemme sisältävät Suomessa kehitettyä Re-Connecting Nature™ -mikrobiuutetta, jota tuttavallisemmin kutsumme metsäpölyksi. Tuhansia hyvinvointia edistäviä mikrobeja sisältävä uute tukee tutkitusti elimistön immuunipuolustusta ja ihon mikrobiomia.

Forest Baby Box on täydellinen lahja vauvaperheelle: se sisältää hoivaavan ihovoiteen vauvalle sekä käsivoiteen äidille. 

Forest Dust® Baby Cream -voiteen ainesosat sopivat pienen ihmisen herkälle iholle ja ovat omiaan rauhoittamaan sitä. Mikrobialtistukset ovat hyvästä etenkin lapselle, sillä ihmisen vastustuskyvyn peruskivi valetaan kolmen ensimmäisen elinvuoden aikana.

Forest Dust® Microbiome Magic Oil  sopii odottavan äidin vatsan ja vartalon ihon sekä venymäarpien hoitoon, sillä saa upean glown kasvoille ja se soveltuu myös ihanasti vauvan iholle, vauvan hierontaan sekä vauvan kylpyyn.

Sähköisellä Moi Forest -lahjakortilla odottava äiti voi tilata verkkokaupastamme valitsemansa korkealaatuisen tuotteen. Lahjakortti lähetetään heti maksun jälkeen automaattisesti omaan sähköpostiisi ja voit tulostaa sen mukaan juhliin.

Moi Forest tuotteita jotka sopivat baby shower lahjaksi

Suloinen ohjelmavinkki! Chakra-luenta odottavalle äidille ja vauvalle. Luennassa käydään läpi niin äidin kuin vatsassa asuvan vauvan chakrat. 

Lue lisää suomalaisten yliopistojen kanssa kehittämästämme innovaatiosta ja sen tarjoamista hyödyistä täältä.

*
🏆️ Vuoden Hoitotuote 2022, Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto
🏆️ Vuoden Innovaatio 2022, Trendi
🏆️ Vuoden tuote 2022, Ruohonjuuri
🏆️ Vuoden kauneustuote 2022, MeNaiset
🏆️ Vuoden luonnonkosmetiikkatuote 2022, Anna

 

Edellinen julkaisu