Multipurpose Cream parantaa tutkitusti ihon kosteuspitoisuutta

Käsi pitelee Moi Forest Multipurpose Cream voidetta

Jos talvinen sää saa ihosi kuivumaan, hemmottele ihoasi Moi Forest -voiteilla. Kuten monet ovat jo huomanneet, ne silottavat karhean ihon ja vievät kiristävän tunteen tiehensä. Nyt voiteidemme kosteuttavaa vaikutusta on myös tutkittu!

Moi Forest Multipurpose-voide oli mukana Laurea-ammattikorkeakoulun tutkimuksessa*, jossa selvitettiin, vaikuttaako metsäpöly eli metsämikrobiuute ihon kosteuspitoisuuteen. Tutkimuksen toteuttivat Laurea-ammattikorkeakoulun kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittämisen ja johtamisen opiskelijat projektiopintona Uute Scientific Oy:n toimeksiannosta.

Tutkimuksen taustaa

"Uute Scientific Oy:n Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen taustalla on useita tutkimushankkeita. Helsingin ja Tampereen yliopistojen yhteinen ADELE ecosystem -hanke** etsii keinoja, joilla immuunivälitteisten sairauksien kehittymistä voidaan estää. 

Uute Scientific Oy:n Reconnecting Nature™ -mikrobiuute sisältää erilaisia mikrobeja suomalaisesta metsä- ja maanviljelysympäristöistä. Sillä on havaittu ihon kautta annosteltuna immunologisia vaikutuksia. Tästä syystä on luontevaa tutkia myös mikrobiuutteen kosmeettisia vaikutuksia, esimerkiksi sen vaikutusta ihon kosteuspitoisuuteen." ***

Tutkimustulos

Laurea-ammattikorkeakoulun tutkimuksessa mitattiin suomalaisen Delfin Technologies MoistureMeterSC- laitteella ihon kosteuspitoisuutta.
Tutkimustulos Moi Forest Multipurpose -voiteen osalta:

"Kaikilla Moi Forest Metsäpöly Multipurpose Cream -voiteen käyttäjillä ihon kosteuspitoisuus nousi." 

Meille moiforestilaisille tutkimuksen tulos oli odotettu, sillä olemme suunnitelleet Moi Forest -voiteet kosteuttamaan ja tasapainottamaan ihoa. Jo tuotteidemme testausvaiheessa näimme, kuinka kuivuus ja kireys hävisi testihenkilöiden iholta. 

Ihon kosteuspitoisuutta parantavia raaka-aineita tuotteissamme ovat:

Koivunmahla
Luomulaatuinen suomalainen koivunmahla kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti ja hillitsee kutinaa sekä tukee normaalia solu-uudistumista sisältämänsä magnesiumin ansiosta. Koivunmahlan koostumus on sellainen, että se imeytyy ihoon poikkeuksellisen hyvin ja antaa samantyyppisiä vaikutuksia iholle kuin esimerkiksi aloe vera. Mahtavaa, että meiltä Suomesta löytyy tällainen huippuraaka-aine!

Vesi
Myös vedellä on tärkeä rooli tuotteissamme, sillä se auttaa saamaan voiteiden koostumuksesta oikeanlaisen. Myös vesi kosteuttaa ihoa, kunhan sillä on sopivat kumppanit rinnalla tuoteformulassa.

Reconnecting Nature ™ - mikrobiuute
Mikrobiuute tukee ihon mikrobitaspainoa. Kun mikrobitasapaino on optimaalinen, iho vanhenee hitaammin ja sen erilaiset toiminnot, kuten solujen uudistuminen, rasvan ja kosteuden tuotanto, pigmentin tuotanto sekä peptidien tuotanto toimivat normaalisti. 

Karitevoi
Luomulaatuinen karitevoi pehmentää ihoa sekä suojaa sitä sään rasituksilta.  Lisäksi karitevoi estää kosteuden haihtumista iholta, jolloin ihon kosteustasapaino paranee. 

Auta sinäkin ihoasi selviytymään vuodenaikojen vaihteluista ja paranna ihosi kosteuspitoisuutta Multipurpose-voiteella.

Jos ihosi on erityisen herkkä tai hankit voiteen pienelle lapselle, suosittelemme käyttöösi Baby -voidetta. Hanki oma Moi Forest -metsäpölyvoiteesi ja vinkkaa ystävälle ♡

Lähteet:

* Laurea-ammattikorkeakoulu 2021 Reconnecting Nature™ -mikrobiuutevoidetutkimus 2021
** Adele ecosystem hanke, Helsingin yliopisto 2020.
*** Reconnecting Nature™, Uute Scientific 2021 ja Nurminen ym. 2018.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu