Uusi Magic Oil vahvistaa luontoyhteyttäsi ja hemmottelee ihoasi!

Moi Forest Magic Oil pullo ja syreenin oksa

Uutuustuotteemme Forest Dust Microbiome Magic oil on monitoimiöljy, jonka lupaamme sopivan kaikille, siis aivan kaikille. Lempeä koostumus hoitaa ihon pienet ja isommatkin murheet, kietoen samalla ihon ja kehon taianomaiseen pehmeyteen. Meiltä toivottiin hajusteetonta ja herkkäihoisille sopivaa tuotetta, jota voisi käyttää koko vartalolle. Pistimme vielä paremmaksi. Moiforestilaiseen tyyliin päätimme kehittää öljyn laadusta tinkimättä ja emme voisi olla ylpeämpiä lopputuloksesta, joka on puhdasta taikaa.

“Stay connected with nature and see your own beauty” 
- Zach Bush

Tämä mikrobiomiin erikoistuneen lääkärin, Zach Bushin, lausahdus kuvaa hyvin myös Moi Forestin filosofiaa - onhan tuotteidemme johtavana ajatuksena auttaa palauttamaan kadonnut luontoyhteys. Kun lähdimme kehittämään uutta ihonhoitoöljyä mietimme, mitkä kasviöljyt tai -uutteet tukisivat parhaalla mahdollisella tavalla ihon omia korjausmekanismeja ja mikrobitasapainoa. Lopputuloksena syntyi upea monitoimiöljy Forest Dust Microbiome Magic Oil.

Kenelle öljy sopii? 

Tämä öljy sopii kaikille! Se on sekä lempeä, että tehokas yhtäaikaa ja antaa jokaisen iholle juuri sen, mitä iho sillä hetkellä tarvitsee. Jos ihossasi on juonteita ja se näyttää elottomalta, öljy auttaa tekemään ihosta kuulaan ja vahvemman. Öljy ehkäisee ikääntymismuutoksia kuten pigmenttiläiskiä tai ihon veltostumista uudistavan luonnollisessa muodossa olevan E-vitamiinin omegarasvahappojen (3, 6, 9), fytolin ja metsämiktobiuutteen avulla. 

Jos ihosi rasvoittuu ja siihen tulee helposti epäpuhtauksia, voit levittää pienen määrän öljyä hieman kostealle iholle päivittäin, jolloin öljy alkaa tasapainottaa seebumin eli ihotalin (ihotali) tuotantoa. Öljyn raaka-aineet on valittu niin, että ne eivät tuki ihohuokosia, vaan auttavat ihon omaa hydrolipidikalvoa ja sen tasapainoa ylläpitäviä mikrobeja toimimaan optimaalisesti. Microbiome Magic Oil on hajusteeton ja tehokkuudestaan huolimatta hyvin hellävarainen öljy, joten sitä voi käyttää jopa vauvahierontaan tai huulien hoitoon. Kasvoille, hiuspohjaan ja koko vartalolle sopiva öljy onkin jokaisen ihonhoitoa rakastavan unelmatuote. 

Magic oil on monitoimiöljy 

Meistä on tärkeä luoda tuotteita, jotka ovat niin hyviä, että yksi tuote voi vastata moniin erilaisiin toiveisiin. Meiltä toivottiin tuotetta, joka olisi hajusteeton, joka ei sisällä viljaöljyjä ja joka sopisi koko vartalolle. Miettiessämme sopivaa tuotetta toiveidenne pohjalta, päädyimme luomaan monitoimiöljyn, jota voit käyttää:

Kasvojen hoitoon

  1. Puhdista kasvot hellävaraisella puhdistusaineella

  2. Suihkuta kasvovesi, hoitoneste tai kukkaisvesi kasvoille

  3. Ota öljyä 2-4 tippaa kädellesi, hiero kämmenten välissä ja levitä kasvoille sekä kaulalle.
    Iho saa olla hieman kostea kasvoveden jäljiltä.

Voit käyttää öljyä myös erilaisissa kasvohieronnoissa. Ota tällöin öljyä hieman enemmän, jotta saat sopivan liukuvuuden hierontaa varten. 

Vartalon hoitoon

  1. Levitä öljyä koko vartalolle hieman kostealle iholle aina suihkun tai kylvyn jälkeen.

  2. Ota öljyä muutama tippa kädellesi, hiero kämmenten välissä ja levitä vartalolle aloittaen jalkateristä ja etene ylöspäin reisiä kohti. Lisää öljyä tarpeen mukaan muutama tippa. Hiero öljyllä myös vatsan ja lantion sekä takapuolen seutu. Siirry seuraavaksi käsiin. Levitä öljyä yksitellen sormiin ja käy myös käsivarret läpi edeten sormista kohti kainaloita ja olkapäitä. Hiero lopuksi öljyä vielä niskaan ja hartioihin sekä dekolteelle ja rintoihin. Jos haluat tehostaa rentouttavaa vaikutusta hiero öljyä eri puolille kehoa pyöritellen ja painellen erityistä rentoutusta kaipaavia kohtia.

Voit käyttää öljyä myös erilaisissa vartalohieronnoissa. Ota tällöin öljyä hieman enemmän ja levitä öljy kuivalle iholle, jotta saat sopivan liukuvuuden hierontaa varten, eikä öljy imeydy niin nopeasti. 

Vinkki! Öljy sopii täydellisesti myös odottavalle äidille tai vauvan ihonhoitoon.

Hiuspohjan hoitoon

  1. Tee hiuksiin jakauksia, levitä öljyä hiuspohjaan pipetin avulla

  2. Hiero hiuspohjaan ja anna vaikuttaa yön yli

  3. Pese hiuspohja hellävaraisia tensidejä sisältävällä luonnonkosmetiikka shampoolla

Magic oilin ytimessä on ripaus taikaa

Öljyyn oman säväyksensä tuo suomalainen maariantuoksuheinäuute, joka tasapainottaa ihoa ja koko kehoa. Tätä kosteuttavaa uutetta on muinoin käytetty muun muassa ahavoituneen sään rasittaman ihon hoitoon sen ihoa elvyttävän vaikutuksen vuoksi. 

Euroopan ja Pohjois-Amerikan vanhoissa kulttuureissa maarianheinä oli pyhä kasvi, jota käytettiin myös lääkkeenä. Maariantuoksuheinällä ajateltiin muinoin olevan koko kehoa rauhoittava ja pahoilta hengiltä suojaava vaikutus. Suomessa sitä on käytetty muun muassa Lapin lemmenjuomassa ja maarinatuoksuheinälettejä on laitettu vauvan kehtoon rauhoittamaan lasta. Jos siis kaipaat rauhaa kehollesi, ihollesi ja mielellesi, hiero Microbiome Magic Oil -öljyllä koko vartalosi ja pysähdy kuuntelemaan hengitystäsi.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu