Moi Forest kokemuksia itävaltalaisesta hoitolasta

Moi Forest Magic Oil peilin reunalla

Viime vuosi toi Moi Forestille uusia avauksia ja pääsimme aloittamaan myynnin laajasti Japanissa. Olemme saaneet kiinnostuneita kyselyjä myös muista maista, kuten Espanjasta ja olipa meillä metsäpölyn sanansaattajia Ruotsissa ja Itävallassakin menneenä vuonna. Haastattelimme metsäpölylähettilästämme Mira Luhtalaa, joka työskenteli itävaltalaisessa kauneushoitolassa ja tutustutti hoitolan asiakkaat metsäpölyyn.

Estenomi, kosmetologi, kauneusneuvoja ja meikkitaiteilija Mira Luhtala, @estenomen, työskenteli viime kesänä itävaltalaisessa kauneushoitolassa ja teki hoitolan asiakkaille metsäpölyhoitoja Moi Forestin tuotteilla.

Moi Forest: Miten päädyit Itävaltaan tekemään kosmetologisia hoitoja ja miksi valitsit juuri Moi Forestin tuotteet mukaan matkallesi?

Mira: Opiskelin kosmetologiksi ja minulla oli haave päästä vaihtoon saksankieliseen maahan. Lopulta hieman sattuman kautta päädyin wieniläiseen hoitolaan. Wien on iso kaupunki ja ihmiset ovat hyvin stressaantuneita. He kaipaavat luontoyhteyttä mutta arjessa luontoon on vaikea päästä. Ajattelin, että hoitojen kautta he voisivat tuntea metsäpölyn vaikutukset ja vahvistaa luontoyhteyttään.

Moi Forest: Mitä hoitovaikutuksia huomasit asiakkaiden ihossa ja millaista tuotteita oli käyttää hoidoissa? 

Mira: Alkuun hieman jännitin, että miten tuotteet imeytyvät, sillä oli ennätyslämmin kesä. Pelko oli turha, sillä Microbiome Magic Oil toimi kuin unelma hieronnassa ja imeytyi hyvin ihoon. Selkein vaikutus oli se, että jos asiakkaan ihossa oli punoitusta se rauhoittui hoidon aikana. Sain myös paljon kommentteja asiakkailta, että iho tuntui valtavan hyvältä ja pehmeältä hoidon jälkeen. 

Moi Forest: Miten asiakkaat ja hoitolan muu henkilökunta ottivat tuotteet vastaan?

Mira: Todella hyvin! Kaikki olivat avoimia ja uteliaita kokeilemaan ja suomalaiset tutkimukset kiinnostivat kovin. Moi Forestin käsivoide nousi hoitolahenkilökunnan suosikiksi. Asiakkaat kyselivät tuotteista hyvin paljon ja suomalainen tuotesarja herätti heissä mielikuvan kauniista luonnosta, mikä oli hyvä lähtökohta aloittaa keskustelu luontoyhteyden vahvistamisesta. 

Moi Forest: Onko jotain tuotteita, mitä ammattilaisena toivoisit löytyvän Moi Forest -tuotesarjasta?

Mira: Kosteuttava kasvovesi tai hoitoneste olisi ihana. Monella on ongelmana ihon kuivuus tai pintakuivuus, eikä lisäkosteus ole koskaan pahitteeksi.

Moi Forest: Mikä on lempituotteesi Moi Forestilta?

Mira: Ehdottomasti öljy! Ja ennen öljyä lemppari oli Multipurpose Cream. Käytän öljyä koko vartalolle, koska ihosta tulee niiiin pehmoinen! Kehon iholla näkee ikääntymismuutokset nopeammin mutta kun Microbiome Magic Oilia käyttää säännöllisesti suihkun jälkeen iho pysyy kimmoisana ja saa ihanan hehkun.

"Kehon iholla näkee ikääntymismuutokset nopeammin mutta kun Microbiome Magic Oilia käyttää säännöllisesti suihkun jälkeen iho pysyy kimmoisana ja saa ihanan hehkun." 

Harjoittelunsa aikana Mira teki kolme uutta hoitoa wieniläiselle Sweet Treat Vienna -kauneushoitolalle. Hoitolan johtaja luotti Miran osaamiseen ja Moi Forest -tuotteiden laatuun. Itävallassa asiakkaat käyvät yleensä hyvin säännöllisesti hoidoissa ja olivat positiivisesti yllättyneitä Miran kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta ja hoidon syvärentouttavasta vaikutuksesta. Miran mukaan suurkaupungeissa on tyypillisempää, että hoidoissa keskitytään ulkoisiin näkyviin tuloksiin ja niissä käytetään laitteita. Miran hoitofilosofia on, että 50 % tuloksista tulee kokonaisvaltaisesta hoitotavasta ja 50 % laadukkaista tuotteista. Miran hoitotapa sopii täydellisesti yhteen Moi Forestin kokonaisvaltaisesti hyvää tekevien tuotteiden kanssa.

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu