Selätä ihohaasteesi metsäpölyvoiteilla

Ennen ja jälkeen kuvia metsäpölyvoiteen tehosta lasten iholla

Kun Moi Forest -tuotteiden kehitystyö kolmisen vuotta sitten käynnistyi, ajatus metsämikrobien kehon vastustuskykyä ja ihon mikrobiomia vahvistavasta voimasta tuntui vähintäänkin vallankumoukselliselta. Kuluneen kolmen vuoden aikana tutkimustyö aiheen ympärillä on kuitenkin vain kiihtynyt ja tänään voimme vain ihmetellä, miksi emme ole oikeasti ymmärtäneet meille niin tutun metsän syviä hoidollisia vaikutuksia aikaisemmin. Ehkä siksi, että me ihmiset haluamme mitattavia tutkimustuloksia todisteeksi hyvinvoinnistamme ja teknologian kehittyminen on mahdollistanut mitattavuuden vasta nyt mikrobiomitutkimuksen myötä. Tai ehkä vain siksi, että pitää lähteä kauas, nähdäkseen lähelle. Moi Forest -tuotteet ovat olleet nyt neljä kuukautta markkinoilla ja olemme saaneet jo aivan uskomattoman paljon hyvää palautetta tuotteistamme. Emme voisi olla kiitollisempia kaikille teille rakkaille metsäpölyvoiteista avun saaneille asiakkaille, ja tietenkin suomalaiselle metsälle. 🌲

Miksi tuotteemme tepsivät niin hyvin?⁠⁠

♡ Niiden sisältämä Reconnecting Nature™ -mikrobiuute eli metsäpöly vahvistaa tutkitusti ihon mikrobiomia sekä tukee vastustuskykyä kokonaisvaltaisesti⁠⁠.

♡ Suosimme metsäpölyvoiteissamme luomulaatuisia kasviöljyjä, jotka on uutettu siten, että niissä on myös kallisarvoiset omegarasvahapot ja luonnollinen E-vitamiini tallella. Nämä kasviöljyt sekä pehmentävät ihoa, että estävät kosteuden haihtumista ihosta. Lisäksi ne hillitsevät tulehdusta ihossa sekä toimivat ihon tasapainoa ylläpitävien mikrobien ravintona.

♡ Voiteiden yhtenä avainaraaka-aineena on antioksidanttinen, suomalainen koivunmahla, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ihanteellisesti. Koivunmahlan sisältämä magnesium tukee normaalia solujen uudistumista myös ärtyneessä ihossa sekä rauhoittaa kutinaa.

♡ Tuotteemme pH on optimoitu vastaamaan ihon omaa hapanta pH:ta (3,5 - 5,5), jossa viihtyvät myös ihon tasapainoa ylläpitävät mikrobit. Tämä auttaa tasapainottamaan ihon toimintoja.

Metsäpölyvoiteet toimivat erityisen hyvin kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Monipuolisen mikrobialtistuksen ja hoitavien raaka-aineiden myötä iho korjaa itse itseään. Olemmekin siis onnistuneet luomaan ihonhoidollisesti varsin ylivoimaisen yhdistelmän, vai mitä olet mieltä näistä ennen ja jälkeen tuloksista, joita asiakkaamme ovat meille jakaneet?

Tilaa oma metsäpölyvoiteesi ja vinkkaa ystävälle 😉

Edellinen julkaisu Seuraava julkaisu